Fått data!! :D

Jeg har snart bursdag (2.april) og pappa har kjøpt en data til meg! jeg sitter og skriver på den nå og det er så uvant å skrive på data, fordi det er så lenge siden. Men fra nå kommer det sikkert til å komme flere bilder og sånn fordi de er lettere å gjøre på data eller pc.

Det minner meg på, jeg fikk en stygg eller den var ikke sånn veldig stygg, men det var ikke så snillt å skrive heller da. Jeg hadde lagt ut et bilde av pcn min på instagram(viser det etterpå) og skrev: Jeg har fått data!!  og med en gang så ver det en annen som skrev: Det heter pc, og det er ikke så stort, de flest har det.

jeg vet ikke om det var ment stygt, men jeg er ikke vant til sånne kommentarer. Ikke kjenner jeg ho heller, for da hadde det vært no annet, for da vet jeg at det hadde vært tull. Og selv om alle sier til folk a du ikke skal bry deg, så er det jo vanskelig å bare lå noe sånt passere. Men sånn jeg mener er den absolutt beste måten å håndtere sånt(unntatt å ikke bry seg da...) er å være hyggelig tilbake! For hvis noen ikke liker deg og du er hyggelig mot dem, kan de ikke være slemme eller sure, fordi de har ikke noe å ikke like deg for!

Her er bildet jeg la ut på insta:)

http://instagram.com/lillehelene

http://instagram.com/helene_belieber 

Hva får du til bursdagen?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Helene

Helene

13, Fredrikstad

Hei! Jeg er en 01'er, som blogger om alt fra skole og venner til nesten hva som helst egentlig! :)

Kategorier

Arkiv

hits